Nestleder til besvær

Fylkeslederne i KRF er skeptiske til nestleder Inger Lise Hansen. Ja, det er ikke så rart. Hun er en ung og pen dame, som har skjønt at KRF bør tenke nytt, eller i alle fall legge om kursen litt, om de skal komme seg oppover på tabellen.

Joda, Hansen har vært avbildet i en «utfordrende kjole», som så ut som undertøy, på forsiden av VG. Hun har også blitt innstilt til Homoprisen sammen med Einar Gelius for sitt arbeide med å liberalisere bl.a. homopolitikken. Og sist (i denne listen), men ikke minst, i følge «store deler av medlemsmassen i KRF, har hun flørtet med FrP!

Jeg synes Hansen er en flott politiker, og KRF gjør en stor brøler om de velger å ikke la henne fortsette som nestleder. Hvorfor? Jo, fordi hun drar KRF inn i det 21. århundre etter jakkeslaget!

Men, det er vel derfor så mange innad i KRF misliker henne. De ønsker seg jo tilbake til Norge anno 1950, med synd og skam og kristendom i alle kriker og kroker.

4 Responses to Nestleder til besvær

  1. Per Hassel says:

    Hansen – en nestleder partiet trenger

    Kr.f. bør har to muligheter nå; enten å følge den tradisjonelle partilinja eller la seg liberalisere og få oppslutning fra en yngre velgermasse. Svært mange unge er livssynsorienterte i dag. Her har partiet et velgerpotensiale som burde satses på, men da må man ha lederskikkelser med appell. Tospannet Hareide/Hansen kunne snudd trenden, men akk, toneangivende krefter i partiet vil ikke. Så får heller Kr.f. hensynke til et under sperregrensen-parti, da. Nesten like greit, for så vidt, så slipper vi å spekulere på hvor de vil søke hestehandelgevinster ved neste politiske korsvei.

    Hansen-sympatisør

    • norskateist says:

      Det er en god oppsummering. Jeg ser heller ikke at KRF kommer seg veldig langt over sperregrensen slik de holder på i dag. Men, det er ikke meg imot, da jeg mener man bør skille mellom religion og politikk.

  2. Peter Pan says:

    Kjære tid, hvorfor bryr du deg. Skal du stemme KrF eller? Vil du dem noe godt i det hele tatt?

    Du har seriøst sikkert ikke noe liv!

    • norskateist says:

      Er det jeg som er «tid»?

      Jeg bryr meg egentlig ikke om KrF, men allikevel synes jeg det er verd å kommentere når de gjør noe slikt som å skvise ut Hansen. Hun hadde kunnet hjulpet KrF, men nå ser det ikke ut som de får sjansen til å se hva hun kunne ha gjort. Jaja, Siv har sikkert en jobb til henne…

Legg igjen en kommentar